T’ensenyem alguns consells per aïllar el fred de casa teva, estigues atent!

Primer de tot però, fem un repàs dels punts bàsics perquè els canvis sobtats de temperatura afectin el mínim possible a la teva llar: aïllament, seguretat, eficiència energètica i estalvi.

Les pèrdues de calor i les filtracions d’aire són els atacs més comuns als quals ens hem d’enfrontar. És essencial doncs, revisar l’estat de les finestres i les portes perquè són els punts més febles, però has de tenir en compte que si fas una gran inversió en finestres, no et pots oblidar de les persianes!

Però vigila! Una persiana de mala qualitat o mal instal·lada aconseguirà que la inversió realitzada no serveixi per a res.

A més d’això, t’aconsellem optar per sistemes de calefacció adequats a les teves necessitats i tenir electrodomèstics energèticament eficients i utilitzar-los de la forma adequada. Per exemple, no deixis oberta la nevera o no tinguis la calefacció molt alta perquè malbarataràs energia.

És important també utilitzar el màxim possible la llum natural!

Fes aquests canvis i procura una bona instal·lació abans que sigui tard. Recorda que una llar saludable, sostenible i estalviadora pot ser la teva llar.