Si ets dels afortunats de comptar amb un jardí a la teva llar, aquest post et pot interessar bastant. Des de El Rei de la Rajola volem ajudar-te a que treguis el màxim profit al teu jardí i gaudeixis d’ell aquest estiu juntament amb els teus familiars i amics.

En primer lloc, les zones de relax i les cuines a l’aire lliure seran una tendència clau. D’aquesta manera, podem crear un espai de confort i entreteniment acompanyat de mobles còmodes i il·luminació ambiental, juntament amb un forn o una barbacoa. Per això, et podria interessar algun dels productes que oferim, com el forn per a exterior de 100cm, o la barbacoa 140 castanyo, o la barbacoa de disseny Frigo Grey.

En segon lloc, una altra de les tendències que estan en auge són els sòls ceràmics efecte fusta. Un producte resistent a les esgarrapades, a les taques i a la calor. I a el Rei de la Rajola tenim una varietat amplia de dissenys que t’encantarà, com el Ipe Light o el Bosco Argent.

En tercer lloc, els colors vibrants estaran molt presents en els mobles per a exteriors utilitzant dissenys contemporanis i d’avantguarda, amb la finalitat de donar-li un punt de sofisticació al nostre jardí. Així mateix, aquesta tendència va de la mà juntament amb una altra: desapareixeran les plantes perennes i les herbes per arbustos i matolls exòtics i inusuals.

Finalment, s’ha anat incorporant en la nostra societat el terme “mindfulness”, que se centra en prendre consciència sobre la realitat i de viure el moment. Per això, exercirà una forta influència sobre com dissenyem i apreciem els nostres jardins, incorporant elements que estimulin els sentits.

Ja no tens excusa! Ara és el teu torn per crear un espai que respiri harmonia.

‘Out living’: viu a l’aire lliure i gaudeix del teu jardí aquest estiu.