Ara fa 20 anys, a Medinyà, varem obrir un magatzem especialitzat només en rajoles i articles de bany. Creiem profundament en la necessitat d’oferir al públic rajoles al millor preu possible, varem sacrificar marge per volum de vendes i ens varem llençar a oferir els millors preus del mercat.

 

Avui en dia som una referència dins del mercat Gironí i del sud de França en ampliar les nostres seus per tot el territori. Medinyà va ser la primera i després Olot, Le Boulou (França), Palafolls (Tordera) i per últim Pont de Molins (entre Figueres i La Jonquera), sempre creixent amb una línia creada per la Nacional II que travessa les nostres terres.

 

Des de les nostres dependències i des de els magatzems reguladors creats amb la nostra trajectòria, disposem de més de 10.000m2 de magatzem, per poder tenir els 400 models de rajola en stock, disponibles al moment i més de 2000 m2 d’exposicions on hi tenim més de 3000 models de rajola, gres, materials tècnics, mobles de bany, sanitaris, aixetes, plats de dutxa, barbacoes i molts més complements per la llar.

 

Avui en dia exportem a 11 països i tenim distribuïdors en diverses parts del mercat mundial.