Quan ens decidim a fer una casa, un punt primordial és escollir quin aspecte volem que tingui la nostra llar, tan per dins com per fora. Per això, al Rei de la Rajola oferim un llarg ventall de productes per a tots els gustos, des de pedra natural fins a materials d’imitació.

En pedra natural, per exemple disposem de pedra quarsita mixta, de tonalitats fosques i ideal per a parets exteriors. A més, és multitasca, serveix tant per a murs interiors com exteriors. En canvi, per aquells que prefereixen una paret més clara pot revestir la paret amb pedra rústica marró. Totes dues tenen una forma irregular, però també tenim pedres totalment de línies rectes com l’àmplia oferta de plaqueta regular que pots consultar a l’apartat de la botiga.

Hi ha qui aposta per materials d’imitació per a revestir les seves parets. Al Rei de la Rajola t’oferim una amplíssima varietat de productes que et deixaran bocabadat. Per exemple, l’Africa Perla imita pedres rectangulars de diferents tonalitats (negres, blancs, marrons…) en diferents mides i està pensat per exteriors. O un de totalment diferent com el Baqueira Negre, ideat per interiors i amb un color negre que recorda a la pissarra.

Per a les vostres parets, El Rei de la Rajola és el lloc indicat!