Quan fas una reforma, ja sigui per obra nova o perquè l’habitatge en qüestió ho demana, una de les zones on, indiscutiblement, s’hi passa més temps és el bany. Per aquest motiu nosaltres us oferim una gran varietat de mobles per aquest espai que s’adaptaran a totes les necessitats que pugueu utilitzar.

Tenim, per exemple, el model Hydra: aquest model de lavabo de paret és porcelànic, està fet amb pedra natural i terra cuita, és color Cambrian, ideal per combinar amb blaus suaus o blanc de paret, tanmateix és fàcil de netejar per la seva alçada. Un altre model, el Toledo, és un model senzill i pràctic. Compost d’un moble en acer inoxidable acabat amb brillantor, està pensat per lavabos de sobre moble. Aquest model és molt funcional ja que la part inferior et permet fer d’estanteria.

Els models Siri i Niro, segueixen un model més clàssic, amb quatre potes i colors neutres i porcellànics. Tanmateix compten amb grans calaixos per emmagatzemar i distribuir. A banda dels mobles de bany, un complement molt útil en els banys són els mòduls. Aquestes estanteries que podem posar al costat del mirall, per exemple, i són una gran eina per emmagatzemar.

Ja ho sabeu, els millors mobles de bany, aquí!