3,2,1… Carbó, coberts, begudes, menjar, amics, bon rotllo i… BARBACOA!!

“Diu la llegenda que la barbacoa es va inventar fa segles en un petit regne europeu després d’una disputa entre un noble i un mestre Ferrer que havia de fabricar-li una tanca al costat del Castell.

L’artesà va fer el càlcul del diàmetre de l’espai i va acabar tenint un bon excedent de metall. El noble es va negar a pagar el ferro que sobrava. Va ser llavors quan, per venjança, el Ferrer li va donar per cuinar carn nit i dia davant del Castell utilitzant part de l’acer que va sobrar a mode de reixeta. Fins als nassos del fum, el noble va pagar el seu deute.”

No volem que la teva barbacoa sigui una llegenda, tot evoluciona i el món de les barbacoes també, i ho has de saber! El primer que et cridarà l’atenció si busques una barbacoa són els seus models, molt actuals, línies molt modernes i de dimensions reduïdes, són perfectes per espais petits!

Ja no necessitem tenir un gran espai per gaudir d’aquestes estones tan màgiques amb familiars i amics, ni tampoc instal·lar una gran barbacoa. Qui va dir que totes les barbacoes són grans i pesades? I qui va dir que si no tens espai no en pots tenir una?

No t’ho pensis més i aquest estiu submergeix-te en el món de les barbacoes, busca, pregunta… Segur que trobaràs la teva i segur que serà perfecte per tu i per casa teva.

3,2,1… T’assessorarem sense cap compromís… parlem? 😊