L’estil en decoració de la nostra terra queda influenciada per la llum i el color mediterrani. L’estil de les cases s’inspira en el mar i el sol, que al llarg de l’estiu s’acomoda a la nostra llar.

Habitualment, en els exteriors, es combina el color blau, que dona una intensa frescor; el verd, que evoca aires de vegetació; i el blanc, que aporta llum i alegria. Amb menys freqüència s’utilitza el color de terra.

Els interiors són senzills i amplis acompanyats de grans finestrals, en les parets es combina el color pastel o bé el blanc; se sol afegir també un estil de mobles amb tons clars, inclús de fusta (pintats clars) senzills, sobre els quals es col·loquen coixins que aporten més confort. Pel que fa al teixit emprat, hi ha forces formes geomètriques inspirades en l’antiga Grècia; tot això en conjunt, dona intensitat a l’amplitud, la llum i, amb senzillesa, una dolça calidesa.

Per tant, aquells que vulgueu provar aquest estil mediterrani en les vostres terrasses, piscina, jardí o a l’interior de la vostra llar, al Rei de la Rajola hi trobareu tot el necessari i nosaltres, encantats d’ajudar-vos!