Càlid, energètic, cridaner i no deixa a ningú indiferent! Així és el color vermell, un color atrevit que no tothom s’hi aventura alhora d’introduir-lo a les seves llars.

Si en alguna cosa destaquen els mesos de primavera és per el dinamisme dels colors, la intensitat dels mateixos i com es poden aconseguir espais molt naturals combinant colors càlids com és el cas del vermell. Sovint solem associar l’ús de tonalitats fortes amb espais moderns i avantguardistes, mentre que els tons més “nude” o suaus solen associar-se amb espais rústics o elegants.

Però… Sabies que un color càlid també pot aportar l’harmonia i la pau que la teva llar necessita? Aquesta primavera-estiu 2017 el color vermell és tendència, i a El Rei de la Rajola et mostrem diferents opcions decoratives que poden encaixar perfectament amb el que estàs buscant.

Somiem amb un bany replet de pètals de rosa… Què n’opines del resultat final d’aquest bany amb la nostra rajola “Sfera de Pètals”?

O la cuina, un espai per on hi passa tanta gent i que et dona aquella sensació d’alegria i acolliment. El revestiment “Scala Rojo” és ideal per aquest espai!

Aquesta temporada sigues atrevit i dona un dinamisme excel·lent a la teva llar!